Elektronikgenstande

Denne populære emballage er så lige let som luft og lige så beskyttende som en pude. De små bobler yder sarte komponenter optimal beskyttelse mod tryk, og det indvendige lag er vandafvisende. Den er enkel, blød og uundværlig i ethvert postrum.

En dokumentmappe forenkler forsendelsesprocessen. Alt kan pakkes og være klar til afsendelse. Du tilføjer blot dokumentationen – herunder adresseoplysninger – i sidste øjeblik. Du klarer papirarbejdet og mærkning på én gang.

Godt for dig og godt for miljøet. En Padded Bag lægger en blød beskyttende pude rundt om indholdet. Fyldet er 100 % genbrugspapir, og det indvendige lag har en vandafvisende PVA belægning. Mange forskellige størrelser med og uden Peel & Seal lukning.

Styrken ved Securitex® viser sig fra sin bedste side i denne uigennemsigtige og rivesikre Expander. Den spænder vidt og kan rumme store mængder af fortrolige dokumenter. Når den er lukket, er de beskyttet, sikre og væk fra åsyn. 

Securitex® er det glatte, hvide og uigennemsigtige materiale, som holder fugt og nysgerrige øjne væk. Den rivefaste emballage føles og synes superb. Den udstråler kvalitet, professionalisme og i høj grad fortrolighed.

Klar eller brun polypropylen pakketape er nødvendigt i en virksomhed. Denne standard 50 mm tape fås i længder på 66 m til brug i standard tapedispensere.

Disse tapedispensere ligger godt i hånden. De er til standard 50 mm tape; er hurtige at skifte rulle på, og tapen glider nemt. Du kan bare ikke undvære dem. 

Disse fragtlabels passer til alle dine forsendelser; uanset om du sender med Post Danmark, Danske Fragtmænd, GLS, DPD, TNT eller andre. Alle labels opfylder gældende krav til thermo-, transfer- eller laserprint. De fåes både i ruller og endeløse baner.

Når du sender dokumenter eller breve i Tyvek® Pocket, sender du et budskab om omhu og professionalisme. Det glansfulde og silkeagtige DuPont™ Tyvek® ydre udstråler kvalitet og pålidelighed, mens indholdet forbliver sikkert og beskyttet.

Uanset, hvor mange dokumenter eller produkter, du lægger i en Tyvek® Expander, så går denne brud- og rivefaste emballage ikke i stykker. Den er ideel til e-handel og til dokumenter såsom rapporter og brochurer, som skal ankomme i perfekt stand. 
Bong i andre lande
Quick links