Products to pack:

Postkort

Design

Gør lidt mere ud af de små gaver med et enkelt matchende look til al din emballage. Accessory Bags er en del af et detailhandelskoncept – en række design i adskillige varianter. Gør det ordinære til noget ganske særligt.
To Product >

Small Packs

Vores Small Packs bliver leveret i plastikæsker, som ligger pænt under disken. Selv på den travleste tid af døgnet er de nemme at benytte, fordi du hurtigt kan se hvad der ligger i hvilken æske.

 

En smart indpakning tilfører værdi, lige meget hvad du køber. Gaver, souvenirs og impulsive indkøb ser endnu mere indbydende ud i en smuk Accessory pose.

To Product >

Standard

Små gaver ser endnu bedre ud i en Accessory Bag. Gør mest muligt ud af bijouteri, små gaver, gavekort, postkort og personlige beskeder. Sæt et bånd på som pynt og en mærkat til branding.
To Product >

V-bottom

Den nemmeste måde at gøre et salg endnu mere positivt er ved at lægge varen i en Wrapping Bag. Denne pose udvider sig, så den kan rumme alt fra postkort til bøger. Og den fås i levende og fulddækkende farver, som matcher vores Gavepapir og Carrier Bags.
To Product >
Bong i andre lande
Quick links