Testresultater

Godt for dig og godt for miljøet. En Padded Bag lægger en blød beskyttende pude rundt om indholdet. Fyldet er 100 % genbrugspapir, og det indvendige lag har en vandafvisende PVA belægning. Mange forskellige størrelser med og uden Peel & Seal lukning.

Styrken ved Securitex® viser sig fra sin bedste side i denne uigennemsigtige og rivesikre Expander. Den spænder vidt og kan rumme store mængder af fortrolige dokumenter. Når den er lukket, er de beskyttet, sikre og væk fra åsyn. 

Securitex® er det glatte, hvide og uigennemsigtige materiale, som holder fugt og nysgerrige øjne væk. Den rivefaste emballage føles og synes superb. Den udstråler kvalitet, professionalisme og i høj grad fortrolighed.

Klar eller brun polypropylen pakketape er nødvendigt i en virksomhed. Denne standard 50 mm tape fås i længder på 66 m til brug i standard tapedispensere.

Disse tapedispensere ligger godt i hånden. De er til standard 50 mm tape; er hurtige at skifte rulle på, og tapen glider nemt. Du kan bare ikke undvære dem. 

Disse fragtlabels passer til alle dine forsendelser; uanset om du sender med Post Danmark, Danske Fragtmænd, GLS, DPD, TNT eller andre. Alle labels opfylder gældende krav til thermo-, transfer- eller laserprint. De fåes både i ruller og endeløse baner.

Når du sender dokumenter eller breve i Tyvek® Pocket, sender du et budskab om omhu og professionalisme. Det glansfulde og silkeagtige DuPont™ Tyvek® ydre udstråler kvalitet og pålidelighed, mens indholdet forbliver sikkert og beskyttet.

Uanset, hvor mange dokumenter eller produkter, du lægger i en Tyvek® Expander, så går denne brud- og rivefaste emballage ikke i stykker. Den er ideel til e-handel og til dokumenter såsom rapporter og brochurer, som skal ankomme i perfekt stand. 
Bong i andre lande
Quick links