Inspiration

En forsendelse er så meget mere end bare en konvolut. Det er din virksomheds ansigt udadtil og en unik mulighed for at skabe en relation til dine kunder. Uanset om du leverer musik eller beskyttelsesudstyr, har vi den rette løsning til netop din virksomhed.

Vi har 275 års erfaring. Hvad har du brug for hjælp med?

Vores firma blev grundlagt i 1737 som bogbinderi. Ved forrige århundredeskifte begyndte Martin Bong at fremstille konvolutter og anskaffede en trykkemaskine for at give kunderne mulighed for at få trykt deres navn på konvolutterne. I 1930'erne producerede han den første rudekonvolut. Efter en lang periode med teknisk udvikling har vi i dag udvidet vores serviceudbud og hjælper masser af kunder over hele Europa. Og vi glæder os til også at hjælpe vores kunder de næste 275 år.

         

Det er en balanceakt at transportere produkter.

Hvordan sender man bedst en fin teæske af træ, nye barberskrabere eller helseprodukter i abonnement? Vi tilpasser vores poser og konvolutter efter dit produkt. Vores bobleposer er støddæmpende, vejer kun lidt, kan tåle vand, kan trykkes i dine firmafarver og er nemme at lukke.
Kontakt os, så fremstiller vi poser, der passer til netop dine behov, og som både kan klare en regnbyge, og at postbuddet snubler.

Læs mere om Bong og vores produkter. Klik her for at downloade vores brochure "Heavyrock eller ørepropper".

 

Det gælder om at være kreativ. Det er vores mål, at din konvolut eller postemballage skal være den første, der bliver åbnet.

Ofte er det udformningen, der er afgørende for en kampagnes succes. Det gælder i første omgang om at blive åbnet og dernæst at blive læst og vække de følelser, som du ønsker. Til sidst skal den sikre, at modtageren husker dig, og udløse en handling. Vi kan bidrage med viden og kreative idéer om konvolutter og postemballage. Vi håber at kunne sprede lidt inspiration her på hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at ringe til vores sælgere og drøfte dine idéer med dem, så du kan være sikker på at opnå det bedst mulige resultat. Det gælder jo om at udnytte alle de muligheder, som konvolutten eller postemballagen byder på.

 

64_496d5631.png


Tape med tryk

Tape med tryk er simpel og effektiv branding overfor dine kunder.

Tapen findes i mange varianter, som kan tilpasses netop dit behov.

Antal fra 36 ruller.

Vi rådgiver gerne om produkterne.  Kontakt os og hør mere

bong_tape-med-tryk_kontakt-for-mere-information.jpg