AirPro Green

NYHED!

En "grøn" boblepose uden plastik.

Bong lancerer nu en boblepose udelukkende produceret af papir.

AirPro Green er navnet på Bongs nye emballageløsning til afsendere, der prioriterer bæredygtighed og reduktion af plastemballage, samtidig med at de kræver et højt niveau af beskyttelse til deres produkter.

AirPro Green står for miljø, styrke og lethed. Produktet er polstret med prægede papirbobler. I en avanceret proces er det indre papirlag forsynet med et stabilt boblemønster. I alt 3 lag papir beskytter lasten mod ydre påvirkninger.

AirPro Green er lavet af 100% FSC®-certificeret papir, hvilket gør produktet til det grønne alternativ i e-handel.

AirPro Greens lave vægt og volumen er med til at sende forsendelser effektivt og økonomisk. AirPro Green er genanvendelig, og modtageren kan blot smide posen til genbrug. Denne papirboblepose er ideel til afsendere, der værdsætter beskyttende, og miljøvenlig forsendelses emballage!

Klik her for at se produktdetaljer.

Airpro Green Composition 2


Bæredygtig emballage e-Green

Vær med til at reducere plastikforbruget ved valget af e-Green

e-Green posen er produceret af 100% stærkt kraftpapir og dermed fuldt genanvendelig, posen er produceret med
2 Peel & Seal strip der gør den let at åbne og genlukke i tilfælde af returnering.

e-Green er den optimale løsning til e-handelsvirksomheder der ønsker at gå i forbrugerens retning og ønsker om at nedbringe forbruget at plastik.

e-Green er ideel til produkter der ikke kræver en solid E-handelsæske

Hent PDF Her

E Green Font Bund Billede Dansk

Standardisering af gramvægt for C4-artikler

Bong har, gældende pr. 15 februar 2019, taget en fælles beslutning i de nordiske og baltiske lande, om at vægten på ​​alle C4-artikelnumre skal være den samme, uanset hvilket land de bliver produceret i.

(Dette gælder også formater som 229x312mm, 220x329mm osv.)

Det vil betyde, at alle vores standard C4-artikler, der tidligere er produceret i 100gr, i fremtiden vil være i 90gr.

Det kommer til at gælde for alle konvolutter og poser i vores sortiment.

Klik på nedenstående pdf for at se, hvilke artikelnumre det gælder.

I en overgangsperiode kan det være, at der står 90gr. på ordrebekræftelsen, selvom leveringen vil være i 100gr. Dette gælder, indtil vi har udfaset artiklerne fra vores lager.

Beslutningen er truffet for at optimere produktionen på vores fabrikker samt lette fælles indkøb af papir.

Det vil selvfølgelig stadig være muligt at specialfremstille C4-kuverter og poser i 100gr. Det vil i så fald betyde normal produktionstid, estimeret ud fra hver opgave.

Mailman.jpg


Bong Danmark A/S flytter hovedsæde

Bong Danmark A/S flytter pr 15. marts hovedsæde til Langebjergvænget 18, 4000 Roskilde. Det sker efter en længere periode med ordrefremgang og stigende produktion, fortæller Commercial Director for Norden og Baltikum Jesper Daugaard:

»Bong oplever en stigende efterspørgsel efter både konvolutter og vores satsning på specialproduktion af emballage, indpakning og gaveprodukter. Vi har været igennem en stor omstilling de seneste år, og nu har vi behov for nye lokaler, hvilket naturligvis er glædeligt,« siger Jesper Daugaard.

I januar indstillede InterMail produktionen af konvolutter, og Bong har tilbudt at hjælpe med overgangen, så kunder i hele Norden fortsat kan blive serviceret. En række medarbejdere fra InterMails tidligere salgsteam har fået ansættelse i Bong, og fire nye medarbejdere flytter med ind i de nye faciliteter.

»Vi kan trække på stor erfaring hos vores nye medarbejdere, og det er vi meget tilfredse med. Som markedsledende i Norden skal vi yde den bedste rådgivning, og med denne løsning bliver vi på alle måder mere tilgængelige. Jeg ser frem til at byde velkommen,« siger Jesper Daugaard.

Bong Danmarks nye hovedsæde ligger tæt på Holbækmotorvejen, Trekroner Station og det store erhvervsområde, som er under opbygning.

Foruden den kendte konvolutproduktion Office satser Bong på områderne Propac, som er beskyttende brandingemballage til blandt andet e-handel, og Retail, som omfatter produkter som specialdesignede carrier bags og gaveposer.

20180313 jesper daugaard 1000.JPG

Konsolidering af konvolutbranchen i Norden

Da InterMail har truffet den strategiske beslutning at indstille sin produktion af konvolutter og sin konvolutvirksomhed i Norden, har Bong besluttet at hjælpe InterMail med overgangen. Bong vil supportere InterMails kunder, og for også fremover at kunne yde god service vil Bong tilbyde størstedelen af InterMails salgsteam i Danmark, Finland og Sverige ansættelse i Bong.

Produktionen af kuverter vil foregå på Bongs nuværende fabrikker. Aftalen indebærer, at Bong vil betale royalties til InterMail de kommende tre år.

Transaktionen skal ifølge planen gennemføres i marts 2018 på betingelse af, at der ikke sker væsentlige forandringer i InterMail i perioden frem til gennemførelsen.

»Denne konsolidering giver mulighed for at afbøde de udgiftsstigninger, der opstår som konsekvens af det faldende marked, og Bong vil gøre sit yderste for at tilfredsstille kundernes nuværende og fremtidige servicebehov,« udtaler Håkan Gunnarsson, adm. direktør for Bong.


Kristianstad, Sverige, d. 17. januar 2018

Håkan Gunnarsson
Adm. direktør

 

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte Håkan Gunnarsson, adm. direktør for Bong AB. Tlf. (hovednummer) +46 (0)44 20 70 00.

Denne meddelelse indeholder de oplysninger, som Bong AB er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU's markedsmisbrugsforordning. Oplysningerne er på ovenstående kontaktpersons foranledning offentliggjort den 17. januar 2018 kl. 13.00 CET.

 

53_d7f62d79.png


ColdSeal Packaging - fremtidens emballageløsning

E-handels emballage til maskinel indpakning

ColdSeal - Spar tid og penge!

Emballagekonceptet som pakker og afslutter indpakninger med koldforseglingsteknologi.  Kreæver ingen varme og ingen lim.  Det er hurtigt, enkelt og ekstemt effektivt.  Maskinen kan pakke, lukke og etikettere op til 35 pakker per minut i en kontinuerlig process, som kan håndteres af en enkelt person. Men kan også pakkes manuelt.

Minimalt med spild da materialet leveres i ruller som derefter tilpasses efter indholdet.  Processen kan således føre til mindre miljøpåvirkning og minimere omkostninger.  Alt det papirbaserede koldforseglingsmateriale er 100% genanvendeligt.

Resultatet er en tilpasset beskyttende indpakning som passer perfekt til dets indhold - hvilket også betyder at indholdet beskyttes maksimalt fx under transport.  Vi tilbyder løsningen i mange forskellige materialer såsom bølgepap, karton og plast.

 

 

cold_seal.png

Bong Papirsposer

Papirsposer fra Bong.

Fås i 4 forskellige standard farver i størrelse S, M og L.

Vælg mellem en række kombinationer af finish og trykeffekter som kun fås hos Bong.

Ønsker du vores standard papirsposer med dit logo og profil, kan vi tiltrykke disse i 1 - 4 farver på begge sider. Mulighederne er uendelige.  Vi leverer i små oplag fra 100 stk.

 

Pappbarkassar.jpg


Ny, sikker beskyttelse af bank- og identitetsdokumenter

Bong ScanSafe® beskytter identitets- og informationsdokumenter bedre.
Takket være det nye materiale kan forbrydere ikke længere scanne RFID-chips og stjæle information.

Nu om dage udstyres stadig flere identitetsdokumenter med RFID-chips. RFID står for Radio Frequency Identification og er en teknik, der gør det muligt at aflæse information på afstand fra startspærrer og hukommelseschips, der kaldes tags. Der findes RFID-tags i vores pas, mange betalingskort og f.eks. i mange bilers startspærrer. Desværre er det de færreste, der ved, hvor sårbare deres RFID-mærkede dokumenter faktisk er.

 

Stadig flere identitetstyverier
Antallet af identitetstyverier vokser kraftigt. Et kendt problem er, når hævekort "skimmes" ved hæveautomater, men forbrydere kan også aflæse ubeskyttede RFID-tags ved hjælp af en lille bærbar scanner. Tyveriet foregår hurtigt og umærkeligt, så ofret ikke opdager, at en tyv netop har stjålet information fra vedkommendes pas, betalingskort eller andre personlige dokumenter.

 

Beskyt dig med Bong ScanSafe®
Nu kan du beskytte din og dine kunders information ved hjælp af ScanSafe®-konvolutter og -sikkerhedsetuier. ScanSafe® er en nyudviklet kombination af materialer, der blokerer 99,99 %* af radiobølgerne fra de bærbare scannere, som benyttes af bedragere.

 

Sikre konvolutter og etuier til pas og betalingskort
Bong har udviklet fire produkter af det nye materiale ScanSafe®, som beskytter dokumenter. Du kan vælge mellem to forskellige konvolutter foruden sikkerhedsetuier til pas og betalingskort. Ud over at beskytte dokumenter mod forsøg på afluring ved hjælp af en scanner er materialet vandtæt, rivefast og trykbart. Du kan f.eks. få trykt dit logo på materialet. Resultatet er en mere sikker løsning til f.eks. banker, myndigheder og virksomheder, som ofte sender dokumenter eller information indeholdende RFID-tags.

 

Vareprøver og yderligere oplysninger
Vil du gerne have en vareprøve eller flere oplysninger om Bong ScanSafe®?
Så ring til os på +45 4656 5555, eller send os en mail på post@bong.com

 

53_d7f62d79.png